Choď na obsah Choď na menu
 


Vy sa pýtate,Nela odpovedá!

26. 1. 2011

Daša,
Ahoj Nelka, chcela by som sa ťa opýtať,že či chceš ísť na vysokú školu.Viem, že nie je ľahké zladiť prácu a školu, preto ti veľmi držím palce a teším sa aj na tvoje cd. pa Daša                                                                                                       Nela,                                                                                                                      dakujem velmi pekne vazim si to ze mi drzis palce :) rozmyslam chcela by som ist na vysoku ale neviem sa rozhodnut kam zatial som si dala pauzu aby som sa rozhodla :) lebo je to tazke zladit presne ako hovoris ..:)

 

Sára,
Ahoj Nelka. Ja by som sa chcela spýtať ,že ako to je s tým duetom s Martinom Chodúrom?               Nela,                                                                                                                                                                   ajoj sari vies co sama neviem ako to je mato mi povedal ze na niecom pracuje tak uvidime ci z toho nieco bude....

 

Báška,
Nelka čo je pre teba prijoritou v roku 2011?..A prečo nechodíš na stránku častejšie..Uvítala by som aj chat s tebou...Ako bol s falošnou nelou..                                                                                    Nela,                                                                                                                                                               ajoj basi mojou prioritou su take malicke osobne motta :) napr ze najs si cas sama na seba ! atd..:) a budem sa uz snazit chodit castejsie len mam toho hrozne vela tak mi to prepac...

 

Maťo,
Ahoj Neli, ja sa ta chcem spytat len tolko ze ako mozes byt taka dokonala :)))) a držím palce vo všetkom.drž sa.pá maťo                                                                                               Nela,                                                                                                                                                                 
jeziiis to bolo super :))) dakujem ti velmi dobre mi to padlo aj ked si myslim ze ani z daleka niesom dokonala :) je toho straaaasne vela co neviem :)))
ale dakujeeeeem !!!

 

Matush ,
ako sa ti spievalo na Plese v opere ? A ako si strávila Silvestra ? Ako sa ti pracuje v Čechách ? Môzeš dávať na seba kontakt ? , myslím mail . Kedy natáčaš ordináciu ? S kým si v nej najviac rozumieš ? Ps: si najlepšia herečka a pre i najlepšia slovenská spevácka , držím palce do budúcnosti a hlavne veľa
zdravíčka  a este ze chcela by si vydat aj nejake CD ak ano kedy ?                                                                                                     Nela,                                                                                                                                                            spievalo sa mi dobre aj ked uz sa mi spievalo aj lepsie :) ale bola to pre mna cest :)silvestra doma s rodicmi a s kamaratkami taky rodinny pohodovy nic extra :)v cechach sa mi pracuje dobre aj ked u nas doma ovela lepsie :)neviem ci kontakt ale mail isto..nela.pociskova@gmail.com :)ordinaciu natacam stale nie kazdy dena ale niekedy castejsie a niekedy nie casto ako kedy ..:)najviac si asi rozumiem so zuzkou kanocz pretoze s nou casto tocim a je to uzasna baba !!a boze tvoje ps ma velmi potesilo!!! dakujem veeelmi velmi si to vazim a hlavne to zdravicko ako hovoris !!!:) a ano chcela by som vydat cd uz na tom pomaly pracujem len je to trosku zlozitejsie ....

 

Miška,
Nely stretávaš sa ešte s Kamilom Mikulčíkom aj po Eurovízii a zvykneš ešte spievať pieseň Leť tmou??                                                                                                                                                       Nela                                                                                                                                                          ajoj vies co ano stretavam sa snim na akciach ale nasu skladbu sme dokopy odvtedy spievali asi 5 krat ... nie casto ...ale mozno rozmyslame nad niecim novym....

 

Miška,
Nie je pre teba problém zahrať v ordinácii sexuálne scénky??..A s ktorým hercom sa ti hrá najlešpie(myslím tých priateľov) a bude ordinácia ešte pokračovať?..                                             Nela                                                                                                                                                               hehe nenavidim sex. sceny ani vsetko podobne hra sa mi to velmi zle a vzdy sa veelmi zle citim .... a najlepsie asi teraz s marekom :) ale vsetci su zlati ..:)a urcite budeme pokracovat :)

 

Ellis,
Ahoj Nelko, chci se zeptat jestli planuješ v Česku ještě nějaký muzikál krom Robina Hooda.     Nela                                                                                                                                                            dostala jsem nejake ponuky tak to vsecko zvazuju :)

 

Vierka,
Neli, ja sa ťa chcem spytat ci mas neico z janom durovcikom? :))))) a este tolko ze ci bude ordinacia pokracovat?appapapapa :)) si skvela                                                                                  Nela                                                                                                                                                                dakujeeem ano mam s nim veeelmi blizky vztah:) a budeme pokracovat :))

 

Matush
Ahoj mam daslie otazky : ako sa licis ked si doma , ked mas volno , pripadne kto ta lici na skuskach na muzikal ? planujes aj ini projekt v televizii , myslim serial alebo film ?                      Nela                                                                                                                                                              ako sa licim doma?? hmm ked som doma sa nelicim :) nenavdim to nosim v civile iba spiralu a ked mam hroznuu plet tak ako teraz tak musim aj make up :))na muzikal ako kde v divadlach maskeri a na cajockach same :)mala som nejake ponuky bohuzial som mala v tom obdobi toho vela a nic som nevzala teraz neplanujem nic....:)

 

Oliver,
Ahoj Nela, som hlasový pedagóg videl počul som ťa na plese a rád by som s tebou prebral techniku tvojho spevu.Neber to ako približovanie ale je to vážna ponuka pre ďalší vývoj.              Nela,                                                                                                                                                             ahoj oliver mam vlastnu pedagogicku dakujem :)

 

Katka,
Nely nemáš náhodou kontakt na Janku Kukučovú?..Lebo niekde som čítala,že ti robila vlasy..Chodila som k nej,ale ona potom išla niekde k moru a teraz je na SVK vraj..Nemáš náhodou?...                                                                                                                                                  Nela,                                                                                                                                                             mam je moja osobna ale nemozemho posuvat dalej prepaaaaaaac...

 

Tomáš ,
Máš frajera?..Lebo ak nie tak ja by som ťa rád mal za frajerku...prosím ozvi sa...)...                   Nela                                                                                                                                                            heheeee to je super ale ci mam frajera si necham pre seba :)

 

Linda
Nely kedy presne začne už konečne ordinácia...:)..Lebo tisíc a jedna noc ma nebaví...:))..páá...Mám ťa rada,..)                             Nela                                                                                                                                                                 jeheee vies co ja vobec neviem asi ma zabijes ale netusim no zistim to ..:)

 

Julka,
Nely som tvoja veľká fanúšička a rada chdím na všetky tvoje predstavnia..ale problém je v tom,že neviem kedy hráš práve ty.Lebo bola som na neberte nám princeznú a nehrala si tam..:(..Nedalo by sa s babami nejako dohodnúť,aby si im písala kedy čo hráš?.. Nela                                                                                                                                                               ajooj to ma mrzi jasne mozem sa dohodnut nemam problem len akurat uz princeznu vobec nehram west side story aj fidlikanta stiahli stiahli cize na slovensku hram iba cajocky a tam som bez alternacie cize hram stale inak hram iba v prahe...

 

Linda ,
Opäť ti píšem ja,ale ešte ma napadla jedna otázka...:))..že v akom obchodnom dome najčastejšie nakupuješ??... Nela                                                                                                                                                           hehe fuha nemam nejaky favourite :) asi aupark :)

 

Miška
Nley držala si niekedy nejaké diéty a ako je možné,že máš takú úžastnú postavu.. Vieš aj ja chcem mať takú super postavu ako ty...:)..porad mi neičo..:) Nela                                                                                                                                                                  jezis to sa ti len zda nikdy som nic nedrzala snad iba ked som pribrala z nejakej tabletky :) ... som zastanca jedenia vsetkeho ale s rozumom a cvicenia....:)boze nechci :) ja neviem nemam nijake rady iba to co som uz napisala :)

 

Báška,
Nely máš nejakých psíkov?..Lobo ja mám ratlíka a je úplne úžastný..ako áno tak ako sa voaljú a aké sú to rasy)..:))) Nela                                                                                                                    mam stredoaziskeho pastierskeho psa ma pol roka a vola sa tao :) a je naaaaadherny :)))

 

Tondo,
Nela už si sa bozkávala s durovčíkom alebo so smajdom..:))))..a mna bozkat nechceš?    Nela                                                                                                                                                                              hahaaaa s obidvoma :D a nepoznam ta :)

 

Sara,
Nelka máš nejaký špeciálny jedálniček??..:)..že napr.ráno len mrkvu a tak..vieš,aby si si udržala skvelú postavu...:)))
A ešte ma napadlo,že či zabúdaš texty?..alebo poznáš niekho kto zabúda texty...:)...napr.v divadle či ordinácii)                                                             Nela
vooobec nic ..preboha :) jem vsetko :)))
niekedy obcas vsetci zabudneme :) je to normalka :)

 

Lukáš ,
Nely ako je to s tvojou češtinou??..A ako ťa berú v česku?..spoznávajú ťa na ulici a chcú podpisy?..:)                                                                                   Nela
s mojou cestinou je to stale rovnake na zaciatku skusania som sa velmi posunula ale teraz ked hram iba tri krat za meiac vzdy odtial odidem a tu nerozpravam cesky takze som vzdy na zaciatku :) bohuzial..v cechach ma nikto nepozna ....

 

Mirka,
Nely presťahuješ sa do česka??...A máš svoj vlastný notebook?...:)..a si na fb?...                                                                                                                          Nela
mam notebook a som na fb a nie neprestahujem :)))

 

Lucinka
Nely chcela by si vyhrať zlatéhio slávika???...                                              Nela
vzhladom na to ze nemam vlastnu piesen to nieje mozne chcem byt hlavne spokojna so svojou tvorbou :)

 

Miška
Nely si spokojná s touto stráánkou?..Lebo mám poci,že o nej ani nevieš..páá..mám ťa rada...                                                                           Nela
boze vsetko viem !!:) som nadmieru a nesmierne spokojna tymto pozdravujem baby kt ju spravuju je to uasne aneskutocne si to vazim !!! dakujem

 

Linda
Je tvoj brat zadaný???...Lebo som ho videla v lets dance a je to veľký fešáák...pozdravuj ho..:)  
Nela
hahaaa no ma frajerku ale pozdravim urcite bude raaaaaad :))

 

Kačer
Kto je tvoja najlepšia kamarátka?..a s kým hráš rada čajočky??...                                                  
Nela
cajocky milujem vsetky:) a najlepsia kamoska janka :)

 

Ozzy
Poznáš adminky tenjto stránky aj osobne????...Sú peknéé?..nevieš?..lúbim ťa tajne...škoda,že si zadaná..                                                                                                                                                    Nela
poznam aj osobne :) a su krasne :)

 

Ozzy
Nely aké máš auto???...A bolo drahé?..ako si si na ňho našporila???                                                                                                         Nela
mam momentalne pozicane lebo moje je pokazene ale hladam nieco nove

 

Lucinka
Nely neprídeš niekady na východ???...Na nejaký koncertík aj s mambou a lerou..vy tri ste úžastnéé...:)))                                                                                                                                               Nela
dakujemeeeeee neviem boli by sme radi :))

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

zlatíčko

Stázka,12. 4. 2016 21:38

Nelinka si super a ja ťa mám veľmi rada tebe a tvojmu bábätku držím palčeky neviem či si ma pamätáš ale ja som tá baba na vozíku z LM bola som na pomáde :-) mám v LM obchodík takú chránenú dielničku a chcela by som ti niečo milé poslať nedalo by sa?

Prosba

Viki☺☺☺,14. 3. 2016 15:41

Ahoj chcela by som si s tebou pisat prosiiim napis mi na e-mail viktoria.fabriciova@gmail.com

Otazka

Viki☺☺☺,14. 3. 2016 15:36

Ahoj Nely máš rada svoju prácu? (Myslím herectvo)☺

Víno

Simona,20. 1. 2016 18:17

Ahoj nelka!Ako sa mas?Dobre hras v burlivom vine a chcem abi pokracovalo abi bola 8 seria JE TO MOJ NAJ SERIAL

prozba

Adam,15. 1. 2016 15:03

Nely určite si pamätáš na dianku skrtelovu stejskalovu prosiim spomen jej meno v seriali bude mi dakovat . Ak toto naozaj splnite budem velmi rád ved vy ste tá najlepšia žena na svete prispeli ste malému dodkovi v modrom z neba ste ten naj človek s veelmi velkým srdcom moje meno je Adam Pešan mám vás velmi rád ako herečku aj ako bývalú tanečníčku a hlavne ako speváčku proste človek s velým srdiečkom. mám vás rád

davidko

Dávid,3. 11. 2015 18:45

Nela a ti prečo už nebudeš hrať už búrlivé víno však si bola najlepšia herečka na svete tak čo sa stalo

NELKE

Klaudia,12. 7. 2015 15:17

Milá Nelka, túžim prísť na DOD 2015 do Markízi a stretnúť sa s tebou. Dúfam že sa mi to podarí a že sa k tebe dostanem. :)

NELKE

Klaudia,12. 7. 2015 15:12

Prosím odpis mi! :)

NELKE

Klaudia,12. 7. 2015 15:09

Ahoj Nelka,
Si super herečka v Búrlivom víne. Si proste dokonalá. Mám 11 rokov A tiež má strašne baví spev a herectvo. Rada by som sa s tebou porozprávala. Moje tel. číslo 0940331703 :-)

ano

Klára,5. 7. 2015 20:13

ano píšu že by si mala prísť na východ najlepšie buď do Popradu alebo do Spišskej Novej Vsi
niekde v okolí
Dúfam že prídeš

ahoj

Simona,5. 7. 2015 20:10

Lucinka má pravdu niekedy musíte prísť na východ :D
Budem čakať :D

mám ťa strašne rada

Simona,5. 7. 2015 20:09

Som tvoja velka fanusicka.
Strasne rada by som sa s tebou stretla tak dufam ze niekedy.
Chcela by som sa spýtať ako si sa stala hereckou ci nahodou alebo si hereckou chcela byt od malicka ?

Nelke

Katuska,5. 6. 2015 20:39

Mila Nelka !
Som tvoja najvecia fanusicka.Chcela by som si s tebou pisat.Velmi sa mi pacia tvoje pesnicki a najviac ta s Burliveho vina.Prosim odpis!

Nelke

Katuska,5. 6. 2015 20:38

Mila Nelka !
Som tvoja najvecia fanusicka.Chcela by som si s tebou pisat.Velmi sa mi pacia tvoje pesnicki a najviac ta s Burliveho vina.Prosim odpis!

koncert

Alexandra,25. 4. 2015 8:43

Ahoj som tvoja faninka a rada by som vedela ci budes niekedy na najblizsiom koncerte v Michalovciach rozdavat podpisi .:-)

ahoj

Milka ,31. 3. 2015 14:55

Ahoj
Nelka ako sa ti páči V burlivom víne ? Ja to pozerám každý deň hráš to tam ssuuppeerr

nela

naty melova,18. 3. 2015 19:37

Nela si môj idol,chcem sa ta opitat aka je tvoja najoblubenejsia farba dakujem.

Velky krtis

Natalia Kovacova ,15. 2. 2015 14:42

Ahoj Nelka chcela by sa ťa opýtať kde bývaš a ako sa maš a ešte jedno ze ake je to byť hereckou ?? lebo mam taku mensiu predtuchu ze bi som sa to sla

prosím

kika ,19. 1. 2015 21:28

Ahoj nelka to som zase ja chcem sa spýtať či mi nedas svoj e-mail alebo číslo ďakujem kika

prosím

Kika ,19. 1. 2015 21:25

Ahoj NELKA si môj veľký vzor a hlavne tvojou laskavou povahov buď taká dobrá a napíš mi na tento e mail mikulastirpak@azet.sk Ps: pouzivam ockov e-mail ahooj dúfam že mi odpises