Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Pocisková: Ale chalani sú prítulní...

9. 6. 2010

Keď sa v šou Let's Dance stala kráľovnou parketu, slzu vyronil aj jej manažér Ján Ďurovčík. Hneď na to úspešne zmaturovala. Nela Pocisková (19) hrá v Ordinácii i divadle, prezradí už konečne, či má priateľa?

 

Trúfli by ste si na tento úspech aj s iným tanečným partnerom?
Netušila som, akého mi pridelia. A vôbec som to neriešila, preto nemôžem povedať, či by som si trúfla. Myslela som si, že Peťa Modrovského dostane nejaká väčšia celebrita. Moja prvá reakcia bola: Asi odpadnem od prekvapenia.

 

Nežiarlila Adela v obave, čo keď medzi vami a Peťom preskočí iskra tak ako pred rokom medzi nimi dvomi?
S Adelou sa poznáme už dlhšie, veľmi si ju vážim. A okrem toho, na tréningu bola asi dvakrát, možno po päť minút. Žiarlivostné veci teda fakt neriešila.

 

Donedávna ste hovorili, že priateľa nemáte. A minule: Možno už mám. Ako je to teda?
Nechcem sa o tom baviť a riešiť to. To, že som doteraz o žiadnom priateľovi nehovorila, neznamená, že som žiadneho nemala.

 

Aký typ by to mal byť? Skôr niekto ako Peťo Modrovský alebo Jano Ďurovčík?
Nemám vyhranený typ chlapa. Mal by ma zaujať, musí z neho vyžarovať niečo priťahujúce. Neviem, čo to je, ale jednoducho niečo v ňom. A pre mňa je podstatné, či sa máme o čom rozprávať.

 

Dvoria sa vám neznámi chalani alebo sa vám boja aj prihovoriť?
Na ulici vyzerám úplne inak ako na obrazovke. Nemám preto pocit, že by sa ľudia okolo mňa zhŕkali a híkali: Aha, Nela! Občas sa otočia a niečo si pošepnú. Ale že by ma balili chalani a chodili s kyticami pod okno, tak to nie. No, ale prítulní sú (smiech)...

 

Viac sa dočítate v najnovšom čísle Báječnej ženy.