Choď na obsah Choď na menu
 


Pomáda

4. 11. 2012

Absolvovala som obidve premiéry Pomády - aj v Prahe aj v Bratislave. Je to zážitok na celý život. Krásne, umelecké výkony hercov a spevákov sú neskutočné. To sa ani nedá slovami opísať. Všetko je úplne bezchybné. Rovnako ako Vám odporúčam muzikál Osmy svetadiel, odporúčam aj Pomádu. Určite nebudete ľutovať ani jednu z možností.

V Prahe aj Bratislave českí herci

V Prahe boli tí český herci pre mňa neznámi, no teraz v BA som ich už poznala, aké majú hlasy a aký podajú výkony. A všetci skvelé :) A Nela hovorila aj spievala po česky na oboch premiérach. Obdivujem ju, ako sa to dokázala naučiť :) 

PRAHA

Všetko sa odohralo v známom českom divadle - Kalich. Vošli sme dnu, a všade boli ružové "pomádové" balóniky :) Všade okolo známe osobnosti, ktoré si to taktiež prišli vychutnať. Najviac ma prekavpilo, že som tam uvidela pána Žbirku. Bol taký strašne zlatý, odfotil sa so mnou a jednou fanúšičkou. Taktiež tam bolo kopec českých umelcov.
Na celú premiéru som pozeral s otvorenou pusou :) Keď spievala Nela, tiekli mi slzy od radosti.
Na konci to ľudia ocenili dlhým a hlasným potleskom. Po skončení robili herci veľa rozhovorov.

Všetko fotky z Prahy nájdete
TU! 

BRATISLAVA

V našom meste sa to konalo v divadle J. Ďurovčíka - Heineken Tower Stage. Keď som prichádzala pred divadlo, všetko bolo vysvietené, hneď dnu do budovy veľa ružových balónov a veľa ľudí, ktorí čakali na začatie Pomády. Nevšimla som si nikdy napísané, že budú opäť českí herci, ale bola som milo prekvapená :) Opäť neskutočne krásne výkony, dlhé potlesky, radosť divákov...Po skončení sa opäť šlo robiť veľa rozhovorov. Medzi známymi ľuďmi, ktorí sa prišli pozrieť na vystúpenie boli napr. topmodelka Denisa Dvončová s partnerom fotografom Jakubom Klimom, LeRa s partnerom, na pre Nelu asi najdôležitejšie bytosti v hľadisku - rodičia a brat. Bolo na nich vidieť, akí sú spokojní a hrdí na svoju dcéru. Však kto by nebol? :) 

Fotky z BA nájdete
TU! 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.