Choď na obsah Choď na menu
 


Turné muzikálu Ôsmy svetadiel bez Nely

Už koncom septembra sa na pódiá vráti jeden z najúspešnejších muzikálov - Ôsmy svetadiel. Návrat muzikálu odštartuje turné po Slovensku a následne sa bude hrávať aj v Bratislave.
Pôvodne sa ho mala zúčastniť aj Nela, no nakoniec ponuku nemohla prijať. Keďže nám chodilo veľa správ ohľadom tohto, poprosili sme priamo ju, aby sa k tomu sama vyjadrila.
 
  1506945_648982211816120_1262377319_n.jpg
 
"Chcem sa veľmi úprimne ospravedlniť všetkým ľuďom, divákom, ktorí sa prídu pozrieť na muzikál Ôsmy svetadiel a jedným z dôvodov zakúpenia lístka bolo to, že by ma tam mohli vidieť. Nesmierna ma to mrzí, ale keď som turné prisľubovala, nevedela som stopercentne predpovedať ako bude moja maličká dcérka s večerným uspávaním. Do toho istého obdobia sa tvorí aj iný veľmi časovo náročný projekt, ktorý som tak isto netušila, že sa bude robiť v tom istom čase a mesiaci. Z dôvodu toho, že mám ešte malé bábätko, ktoré nechcem často na večer nechávať doma samé a z dôvodu toho, že aj relácia Tvoja tvár znie povedome je časovo náročný projekt som sa proste rozhodla, že nedokážem robiť obidva projekty naraz, pretože priorita je stále moja rodina. Napriek tomu, že sa mi produkcia Ôsmeho svetadielu snažila vyjsť v ústrety vo všetkých smeroch, čo si veľmi vážim, úprimne som sa produkcii ospravedlnila, že som precenila svoje sily a musela sa rozhodnúť len pre jeden projekt. Dúfam, že to diváci a aj moji fanúšikovia pochopia a budem veriť, že mi to všetci odpustia. Ďakujem za možnosť aspoň takto niečo k tomu povedať."
 
Aj nám bude na turné Nela chýbať, ale dáme šancu i novým tváram, ktoré si zahrajú postavu mladej dievčiny Jany a to konkrétne Lenka Fecková a Natália Kóšová. Okrem nich budeme môcť vidieť i známe tváre divadla - Janko Slezák, Patrik Vyskočil, Jozef Antálek, Martin Hudec a iní.
 
Na Nelu sa však môžeme tešiť v spomínanej relácii Tvoja tvár znie povedome.
1795693_648982191816122_124187381_n.jpg