Choď na obsah Choď na menu
 


Boli sme na premiére muzikálu Osmy svetadiel!

9. 9. 2011

Práve včera odštartoval svoju šňúru predstavení nový Elánovský muzikál - Osmy svetadiel.

Dňa 8.9.2011 sa predviedli skvelí český herci a naša multitalentovaná herečka v novom muzikáli, ktorý bol plný pesničiek slovenskej skupiny ELÁN.

Prichystali sme pre Nelu malé prekvapenie, a spolu so 7 ďalšími fanúšikmi sme sa vybrali do Prahy. Cesta bola strašne dlhá, ale atmosféra v buse bola krásna, pretože sme sa všetci tešili na moment, keď vlezieme do divadla a uvidíme Nelu na pódiu.

Hneď ako sme vysadli z mikrobusu, stretli sme sa s manažérom Nely - T. Medelským.
Keď sme tam už boli, všade okolo nás behali známe osobnosti ako Elánisti, J. Pomeje, reportérka Stanka Pavolová (JOJ),  či J. Slávika. Samozrejme nemohli chýbať ani český herci, ale tých som nejak extra nepoznala :P (Fotky nižšie).
Bolo tam veľa kamier, médií a všetci chceli robiť rozhovor so všetkými. Stretla som aj režiséra a choreografa  tohto muzikálu - J. Ďurovčíka a prehodili sme pár slov.

Už sme sedeli a čakali, kým na vybehne na pódium. Vedľa mňa si sadla reportérka S. Pavolová, s ktorom sme pokecali o Nele, a už viem, že aj ona ju obdivuje :)

Muzikál bol zo začiatku plný energie, veselý... no zrazu všetko stíchlo, pretože prišla smutnejšia časť muzikálu. Aj tomu najtvrdšejmu človeku sa tlačili slzy do očí.

Keď otvorila Nela ústa, začalo sa celé divadlo Kalich triasť, pretože jej hlas je tak silný, že ...wauu
Mala som zimomriavky po tele a určite som nebola jediná :)
Ďalšiou hlavnou postavou bol český herec a spevák Tomáš Sivka. Aj on mal krásny, silný hlas.

Všetci spievali úžasne.

Dva radi za mňou sedela takmer skupina Elán.
Keď vystúpenie skončilo, ľudia hercov zasypali kyticami a darčekmi. Na pódium prišiel aj J. Ďurovčík, ktorý bol dobrý kamarát so našim skvelým hokejistom, ktorý nás 7.9.2011 opustil - P. Demitrom a miesto minúty ticha sme mu všetci poslali jeden veľký aplaus do hokejového neba.

Po skončení sme sa pobrali opäť do busu a vydali sa na dlhú cestu späť do Bratislavy.


Chcem poďakovať za tento krásny zážitok.







Fanúšikovia, ktorý išli prekvapiť Nelu.