Choď na obsah Choď na menu
 


Priznanie Ďurovčíka a Nely Pociskovej: Áno, máme sa radi!

25. 2. 2011

Priznanie Ďurovčíka a Nely Pociskovej: Áno, máme sa radi!

A je to vonku! Ján Ďurovčík sa rozhodol po prvý a zrejme na dlhú dobu aj posledný raz prehovoriť o svojom skutočnom vzťahu s Nelou Pociskovou.

Ďurovčík a Nela Pocisková po prvý raz verejne priznali svoju lásku.

Chce tak urobiť rázny koniec všetkým špekuláciám. Pre Nový Čas poskytli spolu s Nelou exkluzívne vyjadrenie o tom, ako to naozaj medzi nimi dvoma je....

O tom, že medzi Ďurovčíkom (39) a Pociskovou (20) sa možno zrodila láska sa v prominentných kruhoch hovorilo už niekoľko rokov. Obaja umelci sa však na túto tému striktne odmietali baviť. Toto nekompromisné pravidlo porušili až včera, keď sa rozhodli nadobro uťať akékoľvek dezinformácie.

„Ako sme už spomenuli v niekoľkých rozhovoroch, mali sme spolu určite bližší vzťah ako len manažér a herečka, a ten v posledných mesiacoch prerástol do najužšieho vzťahu, aký medzi mužom a ženou môže byť,“ vyhlásil Ďurovčík.

Nela Pocisková a Ján Ďurovčík

Nela Pocisková a Ján Ďurovčík

„Je to však veľmi komplikované, pretože je to plné pochybností a sami nevieme, ako to vlastne v skutočnosti medzi nami je. Chvíle opojenia sa striedajú s chvíľami pochybností. Preto je logické, že sme k tomu nemohli zaujať akékoľvek iné stanovisko ako to, že keď nás spolu vidíte ísť za ruku, tak asi sme spolu...Naďalej platí, že je nám bytostne nepríjemné rozoberať akýkoľvek náš vzťah v médiách a myslíme si, že je milión podstatnejších vecí ako Ďurovčík a Pocisková,“ uzavrel diskusie o ich súkromí spoločne pár. „Rešpektujte to, prosím,“ zdôraznil na záver Ďurovčík.

Nela Pocisková (20)