Choď na obsah Choď na menu
 


Nela v Legendách popu!

14. 1. 2012

Piatok 13...tento večer patril Marike Gombitovej. Táto časť Legiend popu bola zo všetkých najkrajšia, najemotívnejšia a nejeden človek si aj poplakal.

Do poslednej chvíli všetci verili, že sa v programe objaví aj Marika. No zdravotné problémy jej to nedovolili, čo nie len mňa veľmi mrzí. Pretože ona je NAJVAČŠIA PANI SPEVÁČKA, akú sme kedy mali!
Vďaka textárovi K. Peterajovi sme mohli počuť Marikin hlas aspoň cez telefón. Má stále ten anjelský hlas...svojim fanúšikom oznámila, že ak sa jej zdravotný stav zlepší, opäť vystúpi na pódium, ktoré jej vždy patrilo!


Odzneli tam Marikine skladby, no v podaní mladých hviezd:
Natália Hatalová - Správne dievča
Zdenka Predná - Študentská láska
Katka Koščová - Šaty
Misha - Adresa ja, adresa ty
Mária Čírová - Prosba
Marcel Palonder - Koloseum
Dominika Mirgová - Slnečný kalendár
Nela Pocisková - Vyznanie
Janko Lehotský a Mária Čírová - S tou nádejou choď spať


Nela svoju skladbu odspievala bravúrne! Nejeden človek si poplakal pri jej krásnom príhovore o telefonáte s Marikou. Nela opäť dostala najdlhší potlesk po odspievaní ! :)
Skladba Vyznanie dostala od Vás najviac hlasov a stala sa (nie len) pesničkou večera!

Jej vystúpenie spolu s príhovorom:

 

 NELA ZAPÓZOVALA EXKLUZÍVNE PRE NAŠU STRÁNKU:

S adminkou Niky
Tieto dve fotky sú ešte pred vystúpením Nely v LP. Na nej som absolútne nevidela, že by mala trému! Bola milá, smiala sa, šantivá... :) Bolo úplne super, že som sa s ňou zasa mohla osobne stretnúť a pokecať. Tie šaty, ktoré mala oblečené včera /červené/, si odkladala na krásnu príležitosť. A tá včerajšia...bola krásna! a vďaka tomu, že celý večer bol venovaný Marike Gombitovej! Ďakujem za tak krásny večer :)
Rozprávala som sa aj s jej manažérom T. Medelským. Zatiaľ vám poviem len to, že v tomto roku sa máte na čo tešiť! budú to skvelé prekvapenia a samozrejme, nebude chýbať ani súťaž pre vás! :)

VYZNANIE