Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková odletela do USA: Slzy a dojímavé lúčenie s Ďurovčíkom

3. 5. 2011

Speváčku Nelu Pociskovú (20) včera Nový Čas v skorých ranných hodinách zastihol na rakúskom letisku, odkiaľ odlietala na tri mesiace do New Yorku.

1, máj 2011, 8.30 hod.: Letisko SchwechatNela v sprievode Ďurovčíka a otca dorazila na letisko o pol deviatej ráno.

Spoločnosť jej robil aj choreograf Ján Ďurovčík (40), s ktorým nedávno priznali vzťah. Počas posledných spoločných chvíľ medzi dvojicou nechýbali dojímavé objatia, bozky a dokonca aj slzy. Nela dorazila na letisko o pol deviatej ráno v spoločnosti svojho otca a choreografa Jána Ďurovčíka.

Počas vybavovania potrebných formalít sa pár držal za ruky a nechýbali ani posledné pusy a objatia pred dočasným odlúčením. Po vybavení letenky a odovzdaní batožiny sa už Nela musela odobrať do odletovej zóny sama. Počas lúčenia s Ďurovčíkom ju premohol smútok a zaliali slzy.

Speváčka s otcom sa pobrali do letiskovej haly, aby vybavili všetko potrebné.

Do New Yorku odletela na tri mesiace na študijný pobyt angličtiny a ako sama prezradila, z neznámeho prostredia mala trošku strach. „Na jednej strane sa bojím. Idem sama a nikoho tam nemám, ale na druhej strane sa, samozrejme, teším na nové veci, ktoré ma čakajú,“ povedala Nela ešte pár hodín pred odletom pre Nový Čas.

Pri lúčení na dlhé tri mesiace Nela nedokázala skryť slzičky...

Nelka, drž sa nám tam!
                                                                      (zdroj: Nový čas)