Choď na obsah Choď na menu
 


Ukázala zadoček

17. 1. 2010

Rozohnila sa! Speváčka Nela Pocisková (19) zažiarila na stredajšej premiére muzikálu Čajočky nielen fantastickým spevom. Nadšenému publiku v hlavnom meste predviedla okrem vyšperkovaného hlasu aj gymnastické pózy, ktoré odhalili jej vyšportované krivky.

„Som po veľkej psychickej a fyzickej záťaži a bála som sa, ako to dnes vypáli,“ povedala nám ihneď po premiére Nela. Najviac sa obávala toho, že jej počas predstavenia odíde hlas. 
„Mohlo sa to stať. Po tom všetkom skúšaní som sa cítila veľmi unavená, no nakoniec to dopadlo v norme. Priznám sa, že vôbec nemám rada premiéry a mohlo to byť aj tisíckrát lepšie,“ netajila kritiku mladá speváčka, ktorej vyše štyristo hostí doprialo nadšené standing ovations.

 

 VYŠPORTOVANÉ TELO: Nela odhalila doteraz ukryté partie.

Buchla do skrine

To si však Pocisková vyslúžila okrem spevu aj niečím iným. Zaujala jemne šteklivými pózami. Keď predvádzala krkolomný tanec, nejedno mužské oko spočinulo na jej sexi pevnom zadočku. Okrem toho si mohli návštevníci Divadla Heineken Tower Stage všimnúť aj jej výstupy v priesvitných košieľkach. Nelino nasadenie odzrkadľovala aj modrina na stehne. K tej však neprišla na javisku. „Nikto ma nebije, narazila som v zákulisí do skrine,“ smiala sa speváčka.

 
MODRINA: „Nikto ma nebije. Narazila som do skrine,“ tvrdí Pocisková.