Choď na obsah Choď na menu
 


Dreli aj vyvádzali

17. 1. 2010

Dreli aj vyvádzali


 

Ukázali, čo v nich je! Mladé speváčky a herečky už niekoľko dní zarezávajú na príprave muzikálu Čajočky, ktorý bude poprepletaný hitmi Petra Nagya (50). Slečny tancujú, spievajú, hrajú a podaktoré zápasia so slabšou kondičkou. My sme boli ako jediní pri ich tvrdom tréningu, no aj pri kúpaní v Rusovskom jazere. (NA FOTOGRAFII - MAJA A NELA: Na ceste do Rusoviec sa za nimi obzrel každý chlapec aj muž.)

Dievčatá trénujú dennodenne v akadémiI Petra Modrovského (25) pod taktovkou tanečnej lektorky. Po pekelne vypotenej hodinke lapali viaceré po dychu a záverečné „ďakujem slečny, končíme“ bolo pre ne vyslobodením. 
Zo skúšok sa zatiaľ uliali okrem Nely Pociskovej (18) a Lenky Rakárovej (27) všetky hlavné predstaviteľky vrátane Dáše Mamby Šarközyovej (21), Jany Golisovej a Jany Gavačovej (29). Druhá alternácia menej slávnych dievčat už na sebe maká v plnej zostave.

 TANEC : V Čajočkách je nevyhnutný.

Motali chalanom hlavy

Po namáhavej skúške dievčatá využili slnečné počasie a vyrazili k jazeru do bratislavských Rusoviec. Od chvíle, čo sa pri vode objavila osmička usmiatych „Čajočiek“, chlapské pohľady nabrali jediný smer. Z radu očividne vyčnievala Nela Pocisková, ktorá sa práve vrátila z dovolenky v Turecku. Svojou do bronzova opálenou pokožkou dráždila ostatné kolegyne. A nielen tým. Podaktoré by sa mali rozhodne popasovať aj s váhovým hendikepom.

 

 VYVÁDZALI: Dievčatá si s chalanmi zahádzali aspoň loptou.

 OKÚPALI SA: Vodičku Rusovského jazera otestovali (zľava) Lenka Rakárová, Nela Pocisková, Maja Lechmanová a Betka Bartošová. Uvidíme, či vystúpia v takýchto plavkách aj na októbrovej premiére v Divadle Heineken Tower Stage.