Choď na obsah Choď na menu
 


Čajočky to odpálili

17. 1. 2010

Čajočky to odpálili! (video)


 

Boli zvodné ako nikdy predtým! Šestica krásnych speváčok previedla na premiére muzikálu Čajočky okrem rozkošných postáv aj výborné spevácke lahôdky. Po vynikajúcom výkone mladých dív išli spokojné a kultúrne vyžité osobnosti zavŕšiť večer do neďalekého baru.

Chválou nešetril po predstavení manžel Moniky Flašíkovej-Beňovej Fedor Flašík (51). „Bolo to príjemné. Veľmi sa mi páčila hudba a celé spracovanie, lebo som nevedel, ako sa dajú pesničky Petra Nagya upraviť,“ povedal nám podnikateľ, ktorého okúzlila najmä jedna speváčka. „Určite Nela Pocisková (19), ale všetky dievčatá boli fajn. Je to predstavenie pre súčasnosť, ľahké, zábavné, ničím nezaťažujúce,“ dodal.

 

 NELA: Jej postava vynikla v drahej kombinéze, ktorú jej kolegyne závidia. 

 MENDREJOVÁ: Poldecák fernetu do seba šupla bez okolkov.

 BOHÉM: Herec Števo Kožka sa zabával pri poháriku koňaku.

 V BARE: (zľava) Banášová s Modrovským, Flašík a režisér predstavenia Ján Ďurovčík diskutovali pri vínku.

V bare im bolo hej!

Nezaťažujúci bol aj následný večer. Flašík skončil v bare pri poháriku s Adelou Banášovou (29) a jej frajerom Petrom Modrovským (25). Koňačik si tu tiež vychutnával herec Števo Kožka a fernetu neodolala miska Denisa Mendrejová (23), ktorá má momentálne vytknutý členok. Účinkujúca Dáša Mamba Šárközyová (20) priviedla svoju novú lásku a neskrývala ani nové tetovanie na nohe. Jediný, kto mal od krásnych Čajočiek naponáhlo, bol župan Vladimír Bajan. Z premiéry odišiel už počas prestávky.

 MAMBA: Ukázala tetovanie.