Choď na obsah Choď na menu
 


Peťo zaútočil na Nelu..:-)

5. 4. 2010

 

Modrovský zaútočil na Pociskovú: Oblial ju vedrom vody!

Nevinný tréning Let´s Dance skončil veľkonočnou oblievačkou.

 


Pred pár dňami sa Nela Pocisková (19) vybrala nacvičovať tanečné choreografie do petržalskej Dansovie, no vôbec netušila, čo ju tam čaká.

Prišla pred vchod do tanečnej školy

, zazvonila na zvonček a čakala, kým jej Peter
Modrovský (26) otvorí. On mal
však v tej chvíli na práci niečo úplne iné vyklonil sa z okna a nekompromisne ju oblial vedrom ľadovej vody!

Tanečník Peter Modrovský sa nedávno pokúsil o to, aby jeho partnerka z Let´s Dance Nela Pocisková stratila reč. Vyšlo mu to a Nový Čas bol pri tom.

Keď prišla Nela na jeden z ich dohodnutých tréningov do petržalskej Dansovie, Modrovský tam na ňu už čakal Namiesto tanca mal však pre ňu nachystané „prekvapenie“, ktoré sa Nele nakoniec vôbec nepáčilo. V momente, keď zazvonila na zvonček pri dverách a čakala, kým jej Modrovský otvorí, zažila studenú sprchu. A to doslova!

Milenec moderátorky Adely Banášovej sa totiž v tej chvíli vykláňal z okna na poschodí a s vedrom studenej vody čakal na vhodný okamih. Stačilo, že Pocisková urobila krok dopredu a Modrovský naplnil svoje šibalské plány. Celým obsahom

nádoby ju s radosťou „osviežil“. „To, čo...,“ zahabkala 19-ročná herečka a nezmohla sa ani na slovo. V tom si všimla, že spoza kríkov vyskočilo niekoľko kameramanov a celá Modrovského akcia je nakrútená a zrejme bude odvysielaná v upútavke k Let´s Dance.

Modrovský jej však stále nedal pokoj, po chvíli jej prišiel otvoriť dvere, no v ruke mal opäť vedro ľadovej vody. Vtedy už Pocisková zobrala nohy na plecia a začala

sa naháňačka po petržalskom sídlisku...

Nič netušiaca Nela zvoní pri dverách tanečnej školy...

… v tom na ňu Modrovský vyleje studenú vodu...

Pocisková to od Modrovského poriadne schytala, vylial na ňu plné vedro ľadovej vody.

… herečka lapá po dychu a nezmôže sa ani na slovo...

… o chvíľu sa scenár opakuje a Nela sa snaží Petrovi utiecť.