Choď na obsah Choď na menu
 


Novými KRÁĽMI parketu sú NELA a PETER!!!

31. 5. 2010

Novými KRÁĽMI parketu sú NELA a PETER!!!


Let´s Dance 4 - 10. kolo - Nela Pocisková, Peter Modrovský

 

"Peťo mi povedal, že to bude moje najkrajšie obdobie a mal pravdu!" povedala Nela Pocisková, tesne po tom, ako sa stala absolútnou kráľovnou tanca.

Finálový večer Let's Dance, najlepšej tanečnej šou sa niesol v atmosfére lesku, elegancie a profesionality. Nechýbala však ani nostalgia za končiacim sa tanečným obdobím. Finálové tanečné páry, Nela Pocisková s Petrom Modrovským a Eva Máziková s Števom Čermákom predviedli naozaj krásne tanečné choreografie, ktoré boli patrične ocenené nielen divákmi v Starej tržnici, ale aj porotou.

Okrem súťažných párov sme na parkete niekoľko krát videli aj vypadnuté tanečné páry, ktoré sa predviedli v individuálnej a aj v spoločnej choreografii. Okrem toho sme videli Helenu Vondráčkovú, ktorá sa predviedla spevom, ale aj stepom. Vystúpili aj všetci speváci, ktorí vás počas tanečnej šou sprevádzali a nakoniec sa predviedli aj minuloroční kráľ a kráľovná tanečného parketu, Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová.

Nela s Petrom
získali od poroty vo finálovom kole spolu 119 bodov, kým ich súperi Eva Máziková a Štefan Čermák si vyslúžili hodnotenia poroty v súčte 114 bodov.