Choď na obsah Choď na menu
 


Hanblivka? Nie! SEXI tornádo

29. 3. 2010
 

Hanblivka Nela? Kdeže! Sexi tornádo!


Nela a Peter predviedli v druhom kole rumbu. Vášeň Nele nechýbala.

 

V druhom kole Let´s Dance sa na prvé miesto v hodnotení porotcov opäť dostal pár Nela Pocisková a Peter Modrovský. V dokrútke odvysielanej pred ich tanečným vystúpením Nela povedala, že je veľmi hanblivá a má problém s intenzívnymi dotykmi, ktoré si rubmba vyžaduje.

Ktovie, aké metódy používa Peter Modrovský, pretože Nelin výkon na parkete bol všetko, len nie hanblivý. Okrem búrlivého potlesku a najvyššieho bodového hodnotenia spomedzi všetkých párov si Nela s Petrom vypočuli aj veľké slová chvály z úst porotcov.

Jozef Bednárik, ktorý sa počas večera pasoval do roly spievajúceho porotcu usúdil, že aj keď je Nela ešte mladá a neskúsená, vraj veľmi dobre pokračuje v „demoralizácii maturantky“. „Áno, tak podľa mňa, za pár týždňov ty zatancuješ také paso doble, že my tu budeme všetci takíto maličkí a henten východniar, Jano Ďurovčík, z obrazovky bude „chrochtať“ blahom“, povedal Bednárik.

Tatiana Drexler šla v hodnotení ešte ďalej: „Ja tak rozmýšľam, kam až sa s tým dostaneme? Podľa mňa tu je potenciál, ktorý by mohol dosiahnuť absolútny rekord všetkých Let’s Dance. Pretože to bolo naozaj veľmi dobré, točiť sa a hlavne ja musím vyzdvihnúť aj Petrovu schopnosť, ten jeho kľud, tá schopnosť reagovať a robiť záchrancu v každej situácii je úžasná! Fakt výborne!“

.