Choď na obsah Choď na menu
 


FOTO Pocisková porazila Mázikovú: Nela plakala, kat Ďurovčík so slzami na krajíčku!

31. 5. 2010

FOTO Pocisková porazila Mázikovú: Nela plakala, kat Ďurovčík so slzami na krajíčku!

BRATISLAVA – Najmladšia zdolala najstaršiu! Po včerajšku je už známa Kráľovná a Kráľ tanečného parketu. Vo štvrtej sérii Let´s Dance zvíťazila Nela Pocisková (19) s Petrom Modrovským (26). Dvojica porazila vo finále speváčku Evu Mázikovú (60) a Štefana Čermáka (23).


O výhru v Let´s Dance 4 sa v poslednom kole tanečnej súťaže pobili dva páry: Nela Pocisková s Petrom Modrovským a Eva Máziková so Štefanom Čermákom. Víťazne vyšla z tohto súboja prvá spomínaná dvojica. O tom, že by mali získať prvenstvo, neboli presvedčení iba esemeskujúci diváci, ale aj porota. Až na Tatianu Drexler totiž všetci odborníci tipovali, že zvíťazí mladšia speváčka. A tak sa aj stalo.

Novej Kráľovnej a Kráľovi tanečného parketu prišli odovzdať šerpy minuloroční víťazi Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová. Nela sa vo chvíli korunovácie neubránila emóciám a rozplakala sa. „Dúfam, že sa mi podarí niečo povedať,“ ťažko hľadala vhodné slová na ďakovnú reč, ktorá nasledovala po slávnostnom akte odovzdania korunky. Po pár sekundách však speváčka zahnala citové rozpoloženie a predviedla poriadne dlhú rozlúčku. Dokonca ju počas nej niekoľkokrát prerušil Peter Modrovský a žiadal ju, aby ho pustila k slovu. Nela však nechcela na nikoho zabudnúť a tak si musel jej tanečník počkať.

„Dámy a páni, ďakujem veľmi z celého srdca. Ďakujem divákom, ktorí nám posielali hlasy a dostali nás až sem. Keď som pred rokom pozerala túto šou, tak som si


nemyslela, že tu budem teraz stáť ja a plakať. Peter mi pred dvomi mesiacmi povedal, že to bude najkrajšie obdobie môjho života. A mal pravdu,“ znela Nelina záverečná reč, v ktorej sa nezabudla poďakovať rodine, porote, Eve Mázikovej, produkčnému tímu a tiež Jánovi Ďurovčíkovi. Ten bol z úspechu svojej zverenkyne dojatý a takmer sa rozplakal.

Po slovách vďaky prišiel na rad víťazný tanec dvojice. Žiaľ, nevyšiel im podľa predstáv. Množstvo konfiet na zemi totiž spôsobilo, že sa z parketu stalo klzisko. Pri prvom pošmyknutí nechýbalo veľa k tomu, aby skončili na zemi. V záujme ochrany vlastného zdravia sa preto na posledný tanec tohtoročného Let´s Dance vykašľali.